Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. se zavazuje respektovat a chránit vaše soukromí. Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. se zavazuje chránit Vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně a doplnění některých zákonů.

Zabezpečení osobních údajů

Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. se zavazuje chránit a zabezpečit vaše osobní údaje. K ochraně vašich osobních údajů před neoprávněným přístupem, použitím nebo zveřejněním používáme různé bezpečnostní technologie a postupy. Pokud nám při objednávání produktů nebo služeb poskytnete své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze k zajištění a udržování kontaktu mezi vámi a naší společností. Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. za žádných okolností neprodá ani nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nemáme váš souhlas nebo pokud to nevyžaduje zákon, nebudeme sdílet vaše osobní údaje, které nám poskytnete online.

Pokud jsou vyžadovány osobní údaje

Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. zveřejňuje na svých webových stránkách nejen informace o produktech a službách, které nabízí, ale také kontaktní informace na naši společnost, základní informace o naší společnosti, nabídky práce , atd. Všechny tyto informace jsou k dispozici, aniž by návštěvníci stránek museli zadávat jakékoli osobní údaje. Výjimkou je přístup do obchodního systému (obchodu), který je přístupný pouze registrovaným návštěvníkům webu. V tomto případě musí návštěvníci při vstupu do obchodu zadat své přístupové údaje, které slouží k ověření jejich totožnosti a k udělení přístupu. Údaje jsou shromažďovány po dobu nejméně 3 let, ale vždy jen do doby, než zákazník sám požádá e-mailem o vymazání svých údajů z naší databáze. Poskytnutí údajů je podmínkou registrace a nákupu zboží. Pokud si přejete své údaje vymazat, zašlete e-mail na adresu obchod@immax.cz. Odstraněním údajů se zruší váš uživatelský účet a registrace.

Údaje, které shromažďujeme

Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. provozuje webové stránky, na kterých si můžete objednat produkty nebo služby, zadávat požadavky a registrovat se k materiálům. Osobní údaje shromážděné na těchto stránkách zahrnují fakturační údaje, dodací adresy, kontaktní osobu, telefonní číslo, e-mailovou adresu a obchodní transakce.

Přístup k osobním údajům

Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. vám poskytla možnost kdykoli zkontrolovat a aktualizovat své osobní údaje na kartě uživatelského profilu. prohlížet a upravovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Sdělte nám, zda chcete dostávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost sdělit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané přímé marketingové materiály, a my se budeme snažit takovým žádostem vyhovět.

Proč tyto informace shromažďujeme

Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem a pouze za účelem objednání nebo následného využívání produktů a služeb. Vaše údaje můžeme používat pro účely související s poskytováním služeb, což zahrnuje vyřizování objednávek, uzavírání smluv, poskytování služeb a produktů nebo informací, které požadujete, nebo reakce na vaše stížnosti či dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Společnost IMMAX WPB CZ, s.r.o. získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich webových stránkách. Pokud se nám rozhodnete poskytnout osobní údaje (jakékoli informace, na jejichž základě vás lze identifikovat), ujišťujeme vás, že budou použity pouze za účelem podpory vás jako našeho zákazníka.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies